Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

Een Blefaroplastie behandeling gezocht? Met ouder worden krijgt bijna iedereen te maken met overtollig huid en weefsel boven de ogen. Meestal merk je hier weinig van, maar bij sommige mensen zorgt dit overtollige huid voor een vermoeide of boze blik. Heb je  last van ingezakte oogleden? Dan kunnen wij van Non-Chirurg-Esthetiek Kliniek u helpen.

Blefaroplastie behandeling laten uitvoeren

Wij behandelen Blefaroplastie of een ingezakt ooglid zonder Plastische chirurgie. Waarom? Omdat plastische chirurgie echter enige nadelen kent zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,… De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op. Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Daarom besloot Tinantini om zelf een kliniek op te starten waar behandelingen door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten worden uitgevoerd.

Wij zijn wij

Blefaroplastie behandeling In de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Zaakvoerster Tinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte ,professionele en eerlijke aanpak !

Hoe ontstaan  hangende oogleden?

Als men ouder wordt verslappen spieren en wordt de huid minder elastisch. Hierdoor kan er een ophoping van losse huid bij de bovenste oogleden ontstaan. Doordat de spieren verslappen kan vetweefsel uit gaan puilen wat voor een verdikking zorgt in de oogleden. Dit ziet eruit als ‘zakjes’ onder of boven je ogen.

Bij sommige mensen zorgt dit ouderdomsproces ervoor dat de bovenste oogleden op de oogbol drukken en/ of over de oogbol heen gaan hangen. Ook kunnen er diepere lijnen of vouwen komen in de onderste oogleden. Dit kan tot diverse klachten leiden, zoals:

minder goed kunnen zien;
hoofdpijn;
een vermoeide aanblik;
een boze of sombere oogopslag.

Met een Blefaroplastie behandeling  kunnen al deze klachten verminderd en vaak volledig verholpen worden.

Wij maken gebruik van de Venus Swan

Venus Swan is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2).  Hierdoor is Venus Swan populair op het gebied van niet-chirurgische body contouring, cellulite reductie, huidverstrakking en rimpelreductie.

Met behulp van de gepatenteerde (MP)² technologie gebruikt Venus Swan Multi-polaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen die warmte genereren in het weefsel. Dit zorgt voor het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels, het verminderen van cellulite en de stimulatie van het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam. Dit herstelvermogen zorgt ervoor dat er nieuw collageen en nieuwe elasltinevezels worden gevormd. Het actieve collageen in de huid trekt samen, met als resultaat een stevigere huid met minder rimpels en cellulite.

Contact

Wilt u meer info over een Blefaroplastie behandeling of ingezakte oogleden behandeling ? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling