Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

Body correctie West-Vlaanderen gezocht? Dan kan u terecht in de Non-Chirurg Esthetiek Kliniek van Tinantini  in De Haan. De meeste mensen hebben last van huidveroudering, huidverslapping, cellulitis of slechte doorbloeding. Zet de tijd stil en keer deze veroudering de rug toe met een unieke combinatie van thermische en magnetische verjonging. De resultaten van onze kliniek zijn zijn verbluffend: Je krijgt een strakker silhouet zonder body correctie een strakkere, stevige huid, minder rimpels en minder cellulitis.

Body correctie zonder chirurgische ingreep

Bij Tinantini kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen zoals een body correctie . Ze heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,… De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op.  Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Wij zijn wij

Body correctie West-VlaanderenTinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens. In de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor een body correcto-ie of body lift zonder dat er een chirurgische ingreep moet uitgevoerd worden. .

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte ,professionele en eerlijke aanpak !

De Venus Swan

Venus Swan is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2).  Hierdoor is Venus Swan populair op het gebied van niet-chirurgische body contouring, cellulite reductie, huidverstrakking en rimpelreductie.

Venus Swan is een aangename, pijnloze en effectieve behandeling die aanvoelt als een ‘hot stone’ massage, geheel veilig en zonder risico’s. Na afloop heeft u niet te maken met een hersteltijd, zodat direct uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

Met behulp van de gepatenteerde (MP)² technologie gebruikt Venus Swan Multi-polaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen die warmte genereren in het weefsel. Dit zorgt voor het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels, het verminderen van cellulite en de stimulatie van het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam. Dit herstelvermogen zorgt ervoor dat er nieuw collageen en nieuwe elasltinevezels worden gevormd. Het actieve collageen in de huid trekt samen, met als resultaat een stevigere huid met minder rimpels en cellulite.

Venus Swan behandelingen zijn non-invasief en pijnloos. Veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage! Een behandeling duurt ongeveer 30 – 40 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. U kunt tijdens de behandelingen al vooruitgang zien. Voor het gezicht en hals worden minimaal 8 tot 10 behandelingen geadviseerd, voor het lichaam minimaal 10 tot 12 behandelingen.

Versteviging van gelaat, hals en lichaam

Venus Swan is de toekomst van face & bodylifting. Het is een natuurlijke methode waar geen plastische chirurgie aan te pas komt: botox of liposuctie worden dus overbodig. Het toestel vermindert rimpels, verstrakt de huid, vermindert cellulitis, en laat lokale vetophopingen wegsmelten. Venus Swan is de top in huidverbetering en -versteviging op specifieke plaatsen zdat een body correctie overbodig is.

Contact

Wilt u meer info over een Body correctie in West-Vlaanderen? Een natuurlijke body lift zonder chirurgie? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling