Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

Dubbel kin of hals behandelen West-Vlaanderen is een van de specialiteiten van esthetische non-chirurg kliniek in De Haan. Een onderkin, een dubbele kin, rimpels en putjes in je kin, allemaal bronnen van ergernis! Je kan een onderkin namelijk niet even ‘wegsmeren’ met make-up, net als bijvoorbeeld een oneffenheid in je huid of een klein litteken. Nee, een probleem met je kin is er altijd. Nog altijd wordt er door velen gedacht dat dit soort cosmetische problemen slechts met een operatie opgelost kunnen worden. Gelukkig is dat tegenwoordig verleden tijd.

Dubbel kin of hals behandelen West-Vlaanderen – Esthetische non-chirurg kliniek in De Haan.

Er zijn heel veel kin problemen die zonder operatie verholpen kunnen worden, waarvan de meest eenvoudige een kincorrectie. Sommige mensen hebben gewoon altijd al een onderkin, maar over het algemeen krijg je een onderkin doordat naarmate je ouder wordt je huid wat gaat zakken en de zwaartekracht dus een rol gaat spelen. Er ontstaan dan een soort kwabjes en bij je kin is dat snel zichtbaar. Vroeger zat er niets anders op bij dit probleem dan een operatie te ondergaan om een facelift te laten doen. Daar zit niemand eigenlijk op te wachten. Het alternatief was dat je er maar mee moest leren leven. Gelukkig is dat tegenwoordig anders op te lossen.

Wij zijn wij

Dubbel kin of hals behandelen West-Vlaanderen In de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen zoals een Cellulitis behandeling . Zaakvoerster Tinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,… De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op. Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar een dubbel kin of hals behandeling gebeurd door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten zal worden uitgevoerd. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte, professionele en eerlijke aanpak! Naast een Dubbel kin of hals behandelen West-Vlaanderen kan u bij ons ook terecht voor heel wat andere behandelingen.

Contact

Wilt u meer info over een Dubbel kin of hals behandelen West-Vlaanderen? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling

 

Wanneer begint een dubbele kin?

Bij veel mensen zien we het begin van een dubbele kin al tussen de 20 en de 30 hebben. Als je een onderkin op jonge leeftijd krijgt is het vaak erfelijk. Wij kunnen dit behandelen zonder liposuctie of operatie.  Ook slanke mensen kunnen een onderkin ontwikkelen. Helaas is het vet in de onderkin meestal niet gevoelig voor diëten en kan dit alleen opgelost worden middels liposuctie van de onderkin, zonder grote littekens!

Wij werken met Venus Swan,  deze tehcniek is eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. EenVenus Swan behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat. Een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

De resultaten zijn huidverstrakking & lifting, face sculpting & contouring, acne reductie, rimpelreductie en vermindering van de onderkin.

Een dubbele kin

Een dubbele kin is vaak het gevolg van ouder worden, of iets aankomen. Als je het gebied rondom de kin iets af wilt laten slanken dan zijn hier verscheidene benaderingen voor. Kinoefeningen, een geschikt kapsel en een goede lichaamshouding zijn gemakkelijke veranderingen die je gelijk toe kunt passen. Blijf lezen om meer te weten te komen over hoe je een dubbele kin vermindert.