Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

 

Elastosis West-Vlaanderen. Voor een Elastosis  behandeling ben je aan het juiste adres bij Non-Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Bij ons kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Zaakvoerster Tinantini heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,…

Elastosis  West-Vlaanderen – Welke behandeling past bij u?

Elastosis West-VlaanderenIn de Non-Chirurg Esthetiek Kliniek van Tinantini kan u terecht voor een volledig assortiment van non chirurgische behandelingen. Naast een Elastosis behanling ook voor Dermotherapie: verhoging kwaliteit van de huid,  Couperose, Rosacea Pigmentvlekken -ouderdomsvlekken Teleangiëctastieën  -kleine bloedvaten Acne behandeling (jeugd en volwassen ) Verwijde poriën Blefaroplastie (ingezakte ooglid) Nasolabiale plooi (grove rimpels mond-neushoek) …

Er zijn verschillende behandelmethoden die de symptomen van Elastosis kan behandelen. Elastosis is te vermijden als je huis niet teveel bloodgesteld wordt aan de zon. Iedere keer dat je in de zon loopt, maak je het best gebruik van een zonnebrandcrème, je kan ook beschermende kleding dragen.

Wat is Elastosis

Elastosis  is het vervallen van de elasticiteit van de huid bij het ouder worden. Blootstelling aan UVB speelt daarbij een belangrijke rol, en daarom wordt vaker de term solaire elastose of solaire dyselastosis gebruikt. Hoe groter het effect van zonlicht is kan je goed te zien door bij een ouder persoon te kijken naar de hoeveelheid rimpels op het gelaat, de armen, de handruggen en dit te vergelijken met de binnenkant van de bovenarm, waar nooit zon komt. Daar is de huid nog rimpelloos, blank, gaaf en soepel. Solaire elastosis is ook een PA term, de degeneratie van het collageen en de elastine vezels is ook histologisch zichtbaar: vaak is er een blauwgrijze (basofiele) verkleuring hoog in de dermis.

Contact

Wilt u meer info over Elastosis West-Vlaanderen? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Blefaroplastie behandlingCellulitis behandeling Couperose behandelenAcne behandeling

Elastosis Diagnose

De diagnose van zonneelastosis is klinisch die door biopsie van het beïnvloede gebied wordt aangevuld. Dit toont verlies van eosine die in de hogere huidlagen resulterend bevlekken in een blauwe vlek, met het verschijnen van in grote trekken gedesorganiseerde elastinevezels in dermis. De Behandeling zou geschikt moeten zijn.

Het kan mogelijk zijn om de kosmetische verschijning van de elastotic huid te verbeteren gebruikend laserablatie, botulinum toxineinjecties om zenuwachtige activiteit te verminderen en de huid te ontspannen, huidvullers om de contouren in te vullen en de diepte van de voren te verminderen, en actuele imiquimod.

Uiteindelijk, kunnen zich sommige van deze letsels maar niet de meerderheid tot een vorm van carcinoom van de huid het kanker geroepen squamous cel ontwikkelen. Dit is ook een geneesbare vorm van kanker indien vroeg gevangen, en zo om het even welke verandering in een zonneelastosisletsel zou moeten ernstig worden genomen en door een dermatoloog worden onderzocht. Een jaarlijks onderzoek is raadzaam in alle gevallen.