Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

Gelaatsbehandelingen West-Vlaanderen gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres bij Non-Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Bij ons kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Zaakvoerster Tinantini heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,…

Non-Chirurg Esthetiek Kliniek De Haan heeft de toegankelijkheid van een schoonheidssalon gecombineerd met de professionaliteit van een kliniek.

Gelaatsbehandelingen West-Vlaanderen –  Gezichtsbehandelingen met resultaat

Kom bij ons voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. U krijgt een uitgebreide intake en huidanalyse. Vervolgens een reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling, massage van gezicht, nek, schouder en decolleté en afsluitend een masker. Of kies uit de huidverjongende of huidverbeterende behandelingen.

Het gezicht is het eerste waar je naar kijkt als je iemand ontmoet. Een gezicht kan veel over iemands gezondheid en gemoedstoestand vertellen. Na afloop van deze cursus kan jij ervoor zorgen dat dit verhaal voor je klanten een positieve draai krijgt! Een gezonde huid en een mooie huid zijn een onlosmakelijke twee-eenheid. Je leert in de cursus gelaatsverzorging onder meer alles over een gezonde huid en factoren die de gezondheid van de huid kunnen aantasten, zoals verkeerde voeding, stress, vervuiling, …

Wij zijn wij

Gelaatsbehandelingen West-VlaanderenIn de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen zoals een gelaatsbehandeling . Zaakvoerster Tinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,… De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op. Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar gelaatsbehandelingen gebeurd door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten zal worden uitgevoerd. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Wil je professionele gelaatsbehandelingen? Dan zijn de gelaatsverzorging bij de Non-Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan de ideale remedie voor jou. Kom vrijblijvend langs om te praten over een intensieve gelaatsbehandeling. Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte, professionele en eerlijke aanpak! Naast een gelaatsbehandeling kan u bij ons ook terecht voor heel wat andere behandelingen.

Contact

Wilt u meer info over onze gelaatsbehandelingen West-Vlaanderen? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling

 

Waarom een gelaatsbehandeling

Uw gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Bovendien is het soms knap lastig om naast een drukke baan en druk sociaal leven ook nog voldoende aandacht aan uw huid te besteden. Het is daarom belangrijk dat u uw gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan u hierbij helpen want het zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens, maar ook het verminderen van (over)gevoeligheid of pigmentvlekken behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een gezichtsbehandeling krijgt uw gezicht namelijk alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging uw huid herstellen en weer in balans brengen. Na een behandeling zal uw gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en bent u weer ontspannen en opgeladen.

Elke gezichtshuid is namelijk anders. Vandaar gaan we aan de slag met diverse gelaatsbehandelingen, zoals huidreiniging, peeling, gezichtsmaskers geven en de juiste dagcrème aanbrengen. Wat gelaatsverzorging uniek maakt, is dat er ook aandacht is voor krijgen van gezichtsmassages.