Non-chirurg esthetiek kliniek
 • Professioneel
  Geneeskundig advies
 • Bel ons
  0479/958800
 • Mail ons
  info@meesterklusser.be

Huidverstrakking gezocht? Wil je een strakkere huid, strakkere  borsten, buik, dijen of billen kom dan naar de Non-chirurg Esthetiek kliniek in De Haan West-Vlaanderen.

Met Venus Swan krijg je een strakker silhouet en een strakkere huid, minder rimpels en minder cellulitis eigenlijk is het een huidverjonging en figuurcorrectie inéén! Het grote voordeel is dat dit allemaal kan zonder een chirurgische ingreep. Kom de spectaculaire resultaten ontdekken van deze revolutionaire behandeling voor gelaat, hals en lichaam en maak een afspraak bij non-chirurg-esthetiek-kliniek in de Haan (West-Vlaanderen)

Huidverstrakking met Venus Swan

De meeste mensen krijgen vroeg of laat last van huidveroudering, huidverslapping, cellulitis … Wie bieden u de oplossing zonder dat u een operatie moet ondergaan. Venus Legacy is hét toestel op de markt voor niet-chirurgische body contouring en huidverstrakking van gelaat, hals en lichaam. Dit unieke toestel is een combinatie van Venus Freeze en het gloednieuwe Varipulse systeem dat multipolaire radiofrequentie en PEMF combineert met suctie (aanzuigen en wegblazen van de huid). De resultaten zijn verbluffend: een strakker silhouet zonder snijden, een strakkere, stevige huid, minder rimpels en minder cellulitis. Venus Swan is geschikt voor je gelaat, hals en lichaam.

Het resultaat is verbluffend:
Venus Legacy is het aangewezen toestel voor vetafbraak, bodycontouring en verstrakking van gelaat, hals en lichaam. Elke patiënt die huidverstrakking wenst te combineren met het effectief veranderen van zijn/haar lichaamssilhouette, zal zeer tevreden zijn van de excellente resultaten van het Varipulse systeem.

Venus Concept creëert nieuwe standaarden voor innovatieve systemen en behandelmethodes voor bodycontouring, huidverjonging en verstrakking.

De Venus Swan is de nieuwste cosmetische ontwikkeling op vlak van niet-chirurgische face-en bodyshaping. Het is de eerste behandeling die je specifiek voor verstrakking kan toepassen. De behandeling kan gebruikt worden voor verschillende esthetische problemen. Je kan spectaculaire resultaten bereiken op gelaat en hals, maar eigenlijk eender welke andere lichaamszone is potentieel voor deze unieke verjongingsbehandeling. In de eerste plaats wordt de huid strakker, maar men gaat er ook jonger uitzien met minder rimpels.

Venus Swan is een uniek systeem door de combinatie van 2 technieken. Door middel van de (MP²)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creëer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je volgende resultaten kan bereiken:

 • Verhoogde synthese van collageen, verkorting van collageenvezels
 • Verlengde levensduur van fibroblasten
 • Nieuwe aanmaak fibroblasten, capillairen
 • Lipolyse
 • Huidversrtakking

Wij zijn wij

HuidverstrakkingIn de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen zoals een huidverstrakking en huidversteviging. Zaakvoerster Tinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,… De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op. Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar huidverstrakking en huidversteviging  behandeld wordt door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten . Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte, professionele en eerlijke aanpak! Naast huidverstrakking West-Vlaanderen kan u bij ons ook terecht voor heel wat andere behandelingen.

Contact

Wilt u meer info over huidversteviging, huidverstrakking, strakkere  borsten, buik, dijen of billen  Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling

 

Venus Swan voor Lifting en verstrakking

Het combineert de krachtige MP² technologie van multi-polaire radiofrequentie en magnetische pulsen met de geavanceerde. De MP² technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. Door de magnetische pulsen worden  nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes gerealiseerd. Indien wenselijk zorgt deze technologie voor lokale vetafbraak (lipolyse) in het te behandelen gebied.De Venus Swan™  werkt door de dichte energiematrix op alle huidlagen. Dit geeft zichtbaar resultaat.  De combinatie van Radio Frequency en Magnetische Pulsen levert pijnloos superieure resultaten op een aangename manier voor gezicht, hals en lichaam.

Voorbeelden: verslapping in het gezicht en onderkin, bovenarmen, buik, dijen en billen. Het uitvoeren van de behandeling gaat op een ontspannen manier zonder vermoeiende bewegingen met vloeiende bewegingen. De behandeling kan veilig en comfortabel uitgevoerd worden en creëert ondertussen een ontspannende sfeer vergelijkbaar met een Hot Stone massage.