Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

Keloid weefsel West-Vlaanderen (wild vlees weg nemen) . Heb je last van een keloid weefels? Dan kunnen wij u helpen!

Keloid weefsel West-Vlaanderen (wild vlees weg nemen)

Acne specialist Tinantini is gespecialiseerd in het behandelen van een Keloid weefsel. Na een intake gesprek stelt zij een behandelplan voor om het weefsel te behandelen.
Non Chirurg Esthetiek Kliniek De Haan (West-Vlaanderen) heeft een unieke behandelingen die het Keloid weefsel zal verwijderen.

Over Non-chirurg Esthetiek kliniek

Keloid weefsel West-Vlaanderen Tinantini ontvangt je graag in haar esthetische non-chirurg kliniek in De Haan. Bij kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Ze heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,…

De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op en kunnen leiden tot psychische en fysische pijn. Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar behandelingen door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten worden uitgevoerd.

Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens. Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte, professionele en eerlijke aanpak !

Wat is een Keloid Weefsel

Een keloïd is een overdreven litteken; het gaat bij een keloïd om een abnormale toename van littekenweefsel. Een keloïd is een verheven plek. De laesie kan verder reiken dan de grenzen van de oorspronkelijk huidbeschadiging. Een keloïd is glanzend en haarloos; meestal voelen ze hard en rubberachtig aan. Een nieuwe keloïd is vaak rood of paars, maar ze worden in de loop van de tijd steeds bruiner of bleker. De meeste mensen met keloïden hebben slechts één of twee huidafwijkingen. Maar sommige mensen hebben er veel meer, vooral als ze ontstaan zijn na acne of waterpokken. Het zijn goedaardige huidafwijkingen. Vanuit medisch oogpunt is behandeling niet nodig, maar vanuit cosmetisch oogpunt kan wel behandeling ingezet worden. Een keloïd kun je op verschillende manieren behandelen. Het verwijderen van een keloïd kan problemen geven doordat de littekenvorming terugkomt en dan over een groter gebied. Er zijn ook andere behandelingen mogelijk bij een keloïd ter verbetering van de huid.

Contact

Wilt u meer info over het behandelen van in Keloid weefsel in West-Vlaanderen? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling