Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

Pigmentvlekken laten behandelen of verwijderen?Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Pigmentvlekken verwijderen is één van de specialiteiten  Non Chirurg Esthetiek Kliniek De Haan (West-Vlaanderen).

Pigmentvlekken zijn een natuurlijk verschijnsel en komen dikwijls voor bij zowel vrouwen als mannen. Deze vlekjes worden aangemaakt door de zogeheten pigmentcellen, die zich in de onderste laag van de opperhuid bevinden. De donkere vlekjes verdwijnen helaas meestal niet uit zichzelf en kunnen als ontsierend ervaren worden. Ze komen het meeste voor op het gezicht, op de handen, in de hals en in het decolleté.

De  laserbehandeling in onze kliniek in De Haan biedt een oplossing bij het verwijderen van pigmentvlekken.

Pigmentvlekken laten behandelen

Pigmentvlekken specialist Tinantini is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van pigmentvlekken . Na een intake gesprek en huidanalyse stelt zij een behandelplan op gericht tegen de vlek of vlekken.
Non Chirurg Esthetiek Kliniek De Haan (West-Vlaanderen) heeft diverse behandelingen diepigmentvlekken zullen verwijderen.

Over Non-chirurg Esthetiek kliniek

Pigmentvlekken laten behandelenTinantini ontvangt je graag in haar esthetische non-chirurg kliniek in De Haan. Bij kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Ze heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,…

De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op en kunnen leiden tot psychische en fysische pijn. Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar behandelingen door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten worden uitgevoerd. Pigmentvlekken laten behandelen kan bij ons zonder chirurgie.

Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens. Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte, professionele en eerlijke aanpak !

Wat zijn pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn onregelmatige donkere vlekken op de huid. Een pigmentvlek wordt door medici ook wel lentigo genoemd. De meest voorkomende vorm is een zonnevlek. Deze vlekken komen vooral voor op lichaamsdelen die vaak worden blootgesteld aan de zon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je gezicht of de rug van je handen. Zonnevlekken komen daarom veel voor bij mensen op middelbare leeftijd; des te ouder je bent, des te meer de huid is blootgesteld aan zonnestralen. Naast zonnevlekken zijn er ook andere vormen van pigmentvlekken, namelijk vitiligo, zwangerschapsmasker en aangeboren pigmentvlekken.

Contact

Pigmentvlekken laten behandelen in West-Vlaanderen? Wenst u meer info? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling

Onze laserbehandeling in West-Vlaanderen

Wanneer u pigmentvlekken wilt laten verwijderen kan een laser behandeling een oplossing bieden. De beste periode voor het verwijderen is het najaar, omdat u geen zongebruinde huid mag hebben tijdens de behandeling. In het algemeen zijn twee tot vier  behandelingen voldoende om pigmentvlekken te verwijderen. Bij ernstige pigmentatie kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.