Non-chirurg esthetiek kliniek
 • Professioneel
  Geneeskundig advies
 • Bel ons
  0479/958800
 • Mail ons
  info@meesterklusser.be

Tanden bleken West-Vlaanderen. Interesse om je tanden te laten bleken? Dan zit je goed bij Non-chirurg esthetiek kliniek in De Haan. Bij ons kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen met als  specialisatie tanden bleken. Wij staan voor service, kwaliteit en privacy.

Tanden bleken West-Vlaanderen – Krijg een witgebit en hollywoodsmile

Stapt u weldra in het huwelijksbootje? Heeft u een belangrijke date of een sollicitatiegesprek? Maak u vanaf heden geen zorgen meer over uw glimlach want wij van Tanden bleken West-Vlaanderen zorgen voor een stralend wit gebit. Wij helpen u graag om uw tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken.

Wij zijn wij

Tanden bleken West-VlaanderenIn de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor veel meer dan tanden bleken, wij bieden professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Zaakvoerster Tinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,… De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op. Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar een Cellulitis  behandeling door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten zal worden uitgevoerd. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte, professionele en eerlijke aanpak!

Kortom, bent u op zoek naar de veilige én meest effectieve manier om uw tanden te laten bleken in een zo kort mogelijke tijd? Of u wilt meer informatie over het bleken van tanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Wilt u meer info over een Tanden bleken West-Vlaanderen? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Over tanden bleken

Tanden bleken is de laatste jaren zeer populair geworden in Vlaanderen; hij is eigenlijk een echte hype aan het worden. Het bleken van tanden gebeurd niet overal op een veilige en professionele wijze. Wij van Tanden bleken West-Vlaanderen passen de bleekmethodes regels toe die gebruikt mogen worden binnen Europa.  Het is belangrijk dat u kiest voor een kliniek die deze regels toepast om uw tanden te laten bleken want u heeft maar 1 paar tanden!

Tanden bleken kan door middel van drie verschillende hoofdbestanddelen:

 1. Carbamideperoxide als hoofdbestanddeel
 2. Waterstofperoxide als hoofdbestanddeel
 3. Non-peroxidesystemen (op basis van borium, bijvoorbeeld natriumperboraat)