Non-chirurg esthetiek kliniek
  • Professioneel
    Geneeskundig advies
  • Bel ons
    0479/958800
  • Mail ons
    info@meesterklusser.be

Teleangiëctasieën behandeling West-Vlaanderen gezocht?  Dan zit je bij ons aan het juiste adres! De Teleangiëctasieën behandeling van Non Chirurg Esthetiek Kliniek De Haan (West-Vlaanderen)  is een behandeling gericht tegen een huidaandoening .

Teleangiëctasieën behandeling West-Vlaanderen voor jeugd en volwassen

Teleangiëctasieën specialist Tinantini is gespecialiseerd in het behandelen kleine bloedvaatjes. Na een intake gesprek en huidanalyse stelt zij een behandelplan op. Non Chirurg Esthetiek Kliniek De Haan (West-Vlaanderen) heeft diverse behandelingen die Teleangiëctasieën zullen verminderen. Met onze behandeling en advies zult u zien dat u huid enorm zal verbeteren. Als je last hebt van couperose ,  rosacea of teleangiëctasieën loop er niet langer mee rond en maak online een afspraak.

Wij zijn wij

Teleangiëctasieën behandeling West-VlaanderenIn de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Zaakvoerster Tinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte ,professionele en eerlijke aanpak !

Contact

Teleangiëctasieën behandeling West-Vlaanderen? Wilt u meer info over onze huidbehandelingen? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Teleangiëctasieën behandeling West-Vlaanderen behandeld ook: RosaceaCouperoseAcneCellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling

Wat zijn teleangiëctasieën?

Teleangiëctasieën zijn kleine bloedvaatjes. Deze vaatjes zitten net onder de huid. De plekjes zien eruit als lichtrode tot donkerpaarse verkleuringen van de huid. Ze zijn zichtbaar als een rode vaattekening met maximaal zo’n 1 millimeter doorsnede. Dikkere vaten worden geen teleangiëctasieën genoemd. Roodheid zonder dat er vaattekening zichtbaar is wordt erytheem genoemd. Teleangiëctasieën kunnen in verschillende vormen bij uiteenlopende aandoeningen voorkomen.  Teleangiëctasieën kunnen overal op het lichaam ontstaan. Als er veel teleangiëctasieën in het gezicht (wangen) zitten, wordt het ook wel couperose genoemd.