Non-chirurg esthetiek kliniek
 • Professioneel
  Geneeskundig advies
 • Bel ons
  0479/958800
 • Mail ons
  info@meesterklusser.be

Versteviging van het lichaam zoals de borsten, buik, dijen en billen is mogelijk zonder operatie met de Venus Swan technologie.  De Multi-Polar RF technologie levert snel en pijnloos een homogene warmte aan alle huidlagen, wat resulteert in superieure klinische resultaten op vlak van anti-ageing en lifting.

Over ons

Versteviging van het lichaamTinantini ontvangt je graag in haar esthetische non-chirurg kliniek in De Haan (West-Vlaanderen) Bij haar kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Ze heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen.

Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,…  De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op. Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar behandelingen door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten worden uitgevoerd. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte ,professionele en eerlijke aanpak !

Versteviging van het lichaam met Venus Swan

 

Venus Swan is een uniek systeem door de combinatie van 2 technieken. Door middel van de (MP²)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creëer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je volgende resultaten kan bereiken:

 • Verhoogde synthese van collageen, verkorting van collageenvezels
 • Verlengde levensduur van fibroblasten
 • Nieuwe aanmaak fibroblasten, capillairen
 • Lipolyse

De Venus Swan is innovatief een apparaat dat gebruikt wordt voor:

 • huidverstrakking
 • huidversteviging
 • rimpelreductie
 • cellulitereductie
 • verminderen van striae
 • omtrekvermindering
 • Contourverbetering
 • enz

Contact

Wilt u meer info over versteviging van het lichaam? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Versteviging van het lichaam

Venus Swan is de toekomst van face & bodylifting. Het is een natuurlijke methode voor versteviging van het lichaam waar geen plastische chirurgie aan te pas komt: botox of liposuctie worden dus overbodig. Het toestel vermindert rimpels, verstrakt de huid, vermindert cellulitis, en laat lokale vetophopingen wegsmelten. Venus Swan is de top in huidverbetering en -versteviging op specifieke plaatsen.

Geen hersteltijd, geen pijn en geen ongemak

 • Waarom zou u comfort opofferen voor resultaat, wanneer dat niet nodig is. De Venus Swan biedt u een pijnloze behandeling met duidelijk zichtbare resultaten.
 • Uw Venus Swan behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en –kleuren.
 • Zonder hersteltijd laat uw Venus Swan behandeling toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk te hervatten na de behandeling.
 • Met de gepatenteerde MP² technologie ziet u meestal al resultaten na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van 6 tot 8 sessies
 • De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen, met als resultaat een dramatische verbetering van het huidbeeld.

VENUS LEGACY MET 4DTM TECHNOLOGIE

Wat is het?
Venus Legacy is hét toestel op de markt voor niet-chirurgische body contouring en huidverstrakking van gelaat, hals en lichaam. Dit unieke toestel is een combinatie van Venus Freeze en het gloednieuwe Varipulse systeem dat multipolaire radiofrequentie en PEMF combineert met suctie (aanzuigen en wegblazen van de huid).

Hoe werkt het?
De Multi-Polar RF technologie levert snel en pijnloos een homogene warmte aan alle huidlagen, wat resulteert in superieure klinische resultaten op vlak van anti-ageing en lifting.

De Electro Magnetische Pulsen stimuleren de collageen-en elastine productie en de aanmaak van nieuwe fibroblasten, een extra voordeel is een verhoogde vascularisatie.

Vari-PulseTM geeft door middel van een vacuümpomp een aanzuigende en afblazende beweging met een diepe penetratie van energie tot in de diepe hypodermis tot gevolg. De combinatie met lymfedrainage en een verbeterde bloedcirculatie zorgt ervoor dat de Venus Legacy uitmuntende resultaten scoort voor vetafbraak en body contouring.

Het RealTime Thermal Feedback systeem slaat op een geïntegreerde thermometer die op het scherm constant de temperatuur weergeeft in het behandelde gebied zodat er steeds gecontroleerd in de resultaatszone gewerkt wordt.