Dermotherapie West-Vlaanderen biedt een oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid- en bindweefselproblemen, waaronder cellulite. Door een uniek proces zorgt dermotherapie ervoor dat de behandeling een langdurig effect heeft. Dit maakt niet alleen het onderliggende vet- en bindweefsel los maar zorgt ook voor een stimulans van de doorbloeding, laat overtollig vocht wegvloeien en werkt daardoor reinigend en ontgiftend. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weefsel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt. Een dermo-behandeling voor het gezicht is ook mogelijk met als resultaat een mooie strakke egale huid, zonder de bekende sinaasappelhuid.

Dermotherapie West-Vlaanderen Non-Chirurg Esthetiek Kliniek

Het losmaken en laten wegvloeien van ongewenste ophopingen van vetten en tegelijkertijd bestrijden van cellulitis is nu geen toekomstmuziek meer. De bekendste postoperatieve problemen bij liposuctie zijn oedemen en onevenwichtigheid in het resterende weefsel. Met deDermotherapie West-Vlaanderen van Non-Chirurg Kliniek in De Haan kunnen dergelijke problemen snel en zonder pijn worden hersteld. Het aantal benodigde behandelingen varieert van 7 tot15 waarbij natuurlijk de mate van de cellulite bepalend is, evenals ook de totale gezondheid van de patiënt.

Wij zijn wij

Dermotherapie West-VlaanderenIn de Esthetische Non-Chirurg Kliniek in De Haan kan je terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen zoals Dermotherapie. Zaakvoerster Tinantin heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,… De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op. Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Tinantini besloot hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar Dermotherapie door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten zal worden uitgevoerd. Tinantini maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte, professionele en eerlijke aanpak! Naast Dermotherapie West-Vlaanderen kan u bij ons ook terecht voor heel wat andere behandelingen.

Contact

Wilt u meer info over Dermotherapie West-Vlaanderen? Ga dan naar ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een met onze  Non Chirurg Esthetiek Kliniek in De Haan. Door onze gunstige ligging in De Haan en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Westende, Middelkerke, Raversijde, Mariakerke, Oostende, Bredene, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Duinbergen, Heist-Aan-Zee, Knokke …

Andere behandelingen:

Anti-aging – Cellulitis behandeling – Couperose behandelen – Acne behandeling

Wat houdt het specialisme dermatologie in?

De dermatologie (letterlijk: huidkunde) kent twee belangrijke pijlers:

  • Algemene dermatologie: herkennen en behandelen van huidaandoeningen
  • Dermatochirurgie: chirurgische behandeling van goedaardige- en kwaadaardige huidtumoren

Dermatologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen van de huid, de nagels en het haar, samen ‘huidziekten’ genoemd. Huidziekten zijn zeer algemeen en er is vrijwel niemand die niet af en toe iets aan de huid heeft. De diagnostiek van huidziekten bestaat in eerste instantie vooral uit inspectie: goed kijken en beschrijven wat er wordt gezien. Voor deze beschrijving bestaat een specifiek jargon, zie morfologie huidafwijkingen. Daarnaast is de voorgeschiedenis of anamnese vaak van belang. Soms is nader onderzoek nodig, meestal bloedonderzoek of microscopisch onderzoek van een biopt, een monstertje van de aangedane huid. Veel huidziekten hebben niet alleen betrekking op de huid maar ook op andere orgaansystemen.