Een onderkin, een dubbele kin, rimpels en putjes in je kin, allemaal bronnen van ergernis! Je kan een onderkin namelijk niet even ‘wegsmeren’ met make-up, net als bijvoorbeeld een oneffenheid in je huid of een klein litteken. Nee, een probleem met je kin is er altijd. Nog altijd wordt er door velen gedacht dat dit soort cosmetische problemen slechts met een operatie opgelost kunnen worden. Gelukkig is dat tegenwoordig verleden tijd.

Dubbel kin of hals behandelen West-Vlaanderen – Esthetische non-chirurg kliniek in De Haan.

Er zijn heel veel kin problemen die zonder operatie verholpen kunnen worden, waarvan de meest eenvoudige een kincorrectie. Sommige mensen hebben gewoon altijd al een onderkin, maar over het algemeen krijg je een onderkin doordat naarmate je ouder wordt je huid wat gaat zakken en de zwaartekracht dus een rol gaat spelen. Er ontstaan dan een soort kwabjes en bij je kin is dat snel zichtbaar. Vroeger zat er niets anders op bij dit probleem dan een operatie te ondergaan om een facelift te laten doen. Daar zit niemand eigenlijk op te wachten. Het alternatief was dat je er maar mee moest leren leven. Gelukkig is dat tegenwoordig anders op te lossen.

Wanneer begint een dubbele kin?

Bij veel mensen zien we het begin van een dubbele kin al tussen de 20 en de 30 hebben. Als je een onderkin op jonge leeftijd krijgt is het vaak erfelijk. Wij kunnen dit behandelen zonder liposuctie of operatie.  Ook slanke mensen kunnen een onderkin ontwikkelen. Helaas is het vet in de onderkin meestal niet gevoelig voor diëten en kan dit alleen opgelost worden middels liposuctie van de onderkin, zonder grote littekens!

Wij werken met Venus Swan,  deze tehcniek is eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. EenVenus Swan behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat. Een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

De resultaten zijn huidverstrakking & lifting, face sculpting & contouring, acne reductie, rimpelreductie en vermindering van de onderkin.

Een dubbele kin

Een dubbele kin is vaak het gevolg van ouder worden, of iets aankomen. Als je het gebied rondom de kin iets af wilt laten slanken dan zijn hier verscheidene benaderingen voor. Kinoefeningen, een geschikt kapsel en een goede lichaamshouding zijn gemakkelijke veranderingen die je gelijk toe kunt passen. Blijf lezen om meer te weten te komen over hoe je een dubbele kin vermindert.