Gelaatsbehandelingen West-Vlaanderen gezocht?  Bij ons kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen.

Gelaatsbehandelingen West-Vlaanderen –  Gezichtsbehandelingen met resultaat

Kom bij ons voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. U krijgt een uitgebreide intake en huidanalyse. Vervolgens een reiniging, dieptereiniging d.m.v. peeling, massage van gezicht, nek, schouder en decolleté en afsluitend een masker. Of kies uit de huidverjongende of huidverbeterende behandelingen.

Het gezicht is het eerste waar je naar kijkt als je iemand ontmoet. Een gezicht kan veel over iemands gezondheid en gemoedstoestand vertellen. Na afloop van deze cursus kan jij ervoor zorgen dat dit verhaal voor je klanten een positieve draai krijgt! Een gezonde huid en een mooie huid zijn een onlosmakelijke twee-eenheid. Je leert in de cursus gelaatsverzorging onder meer alles over een gezonde huid en factoren die de gezondheid van de huid kunnen aantasten, zoals verkeerde voeding, stress, vervuiling, …

Waarom een gelaatsbehandeling

Uw gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Bovendien is het soms knap lastig om naast een drukke baan en druk sociaal leven ook nog voldoende aandacht aan uw huid te besteden. Het is daarom belangrijk dat u uw gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan u hierbij helpen want het zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens, maar ook het verminderen van (over)gevoeligheid of pigmentvlekken behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een gezichtsbehandeling krijgt uw gezicht namelijk alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging uw huid herstellen en weer in balans brengen. Na een behandeling zal uw gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en bent u weer ontspannen en opgeladen.

Elke gezichtshuid is namelijk anders. Vandaar gaan we aan de slag met diverse gelaatsbehandelingen, zoals huidreiniging, peeling, gezichtsmaskers geven en de juiste dagcrème aanbrengen. Wat gelaatsverzorging uniek maakt, is dat er ook aandacht is voor krijgen van gezichtsmassages.