Permanente make up wenkbrauwen West-Vlaanderen gezocht? Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk uw Make-up blijft perfect. Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke zeker vijf jaar blijft zitten en vaak zelfs nog langer!

Permanente make up wenkbrauwen West-Vlaanderen

Het aanbrengen van permanente make-up wenbrauwen is meer dan een kunstje, het is een specialiteit.  Specialiste Tinantini is gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make up voor wenkbrauwen. ze beschikt over jaren lange ervaring op het gebied van permanente make-up.

Onze klanten komen ook uit West-Vlaanderen en ver daarbuiten.

Wenkbrauwen

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of shadow techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Hoe wordt permanent make-up wenkbrauwen aangebracht?

permanent make-up wenkbrauwenMet een zeer dunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie vijf jaar mooi. De behandeling voldoet aan de gestelde eisen met certificaat van Landelijke Vereniging voor Hygiëne en Veiligheid (LVHV) en de Gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD). Wetgeving Koninklijk besluit 25 november.

Permanente make-up wenkbrauwen is bedoeld ter correctie van esthetische onvolmaaktheden of ter vervanging van dagelijkse maquillage (oogcontour, wenkbrauw, lipcontour, …) Samen met u kiezen we de gewenste kleur en vormen, die het dichts aansluiten bij uw natuurlijke huidskleur en persoonlijkheid.

Wij zijn we

Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam,…

De kosten bij plastische chirurgie lopen vaak heel hoog op.

Dit alles kan leiden tot psychische en fysische pijn.

Vandaar besloten wij hierdoor om zelf een kliniek op te starten waar behandelingen door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en farmaceutische producten worden uitgevoerd.

Wij maken gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Onze zaak in Permanente make up wenkbrauwen West-Vlaanderen staat garant voor een kwalitatieve, individuele, doelgerichte ,professionele en eerlijke aanpak!

Contact

 

Permanente make up wenkbrauwen West-Vlaanderen gezocht? Contacteer ons dan voor een afspraak. Kapellestraat 33, 9402 Meerbeke
054/33.89.69 – 0488/073.075
info@esthetica-ninove.be