Hoe om zich te Ontdoen van pigmentvlekken

Misschien denk je erover om je pigmentvlekken te laten verwijderen. Als u dat doet, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste behandeling krijgt. Ten eerste wil je precies weten wat deze plekken zijn en hoe je ze kunt verwijderen. Dan wilt u weten hoe u uw puistjes moet behandelen, zodat ze niet terugkomen. Het kan nodig zijn dat u meerdere behandelingen krijgt om alle vlekken die u heeft te verwijderen.

West-Vlaanderen is een groep van huid aandoeningen, meestal genoemd pigmentatie stoornissen. Ze zijn bekend om te ontwikkelen bij mensen met een blanke huid en lichte huid. Sommige gevallen erfelijk zijn, terwijl andere worden veroorzaakt door een slechte voeding of zelfs stress. Deze conditie van de huid is een veel voorkomende aandoening is voor veel mensen en het kan worden behandeld met een verscheidenheid aan behandelingen. Moet je zien een dermatoloog aan de slag te gaan op het proces van het wegwerken van pigmentvlekken.

Het eerste wat je wilt doen is erachter te komen waarom je pigment vlekken. Als u eet voedsel dat te veel suiker, zullen de vlekken op te bouwen. Een ander voorbeeld is als u gebruik zonnebrandmiddelen die lood bevatten, kunt u het ontwikkelen van deze plekken. U moet worden gecontroleerd om uit te vinden wat het is dat u het doen zijn, die de oorzaak is van deze plekken.

Om pigmentvlekken te verwijderen, neemt de dermatoloog eerst een huidmonster. Dit wordt gedaan zodat de arts kan bepalen wat voor soort vlekken u heeft. Er zijn verschillende plekken om uit te kiezen, waaronder donkere plekken, lichtere plekken en sommige die slechts een verkleuring zijn. Het kan meerdere bezoeken duren voordat de dermatoloog beslist wat hij met de puistjes gaat doen.

Als uw dermatoloog bepaalt dat uw pigmenten worden veroorzaakt door een slechte voeding, hij of zij kan wijzen op een verandering in het dieet. Een ding dat je kunt doen om te helpen uw conditie is om te eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer. Ijzer is iets dat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Als je niet genoeg ijzer in je voeding, dan zult u uiteindelijk het verlies van pigment in je huid en deze plekken zal terugkeren.

Mogelijk krijgt u ook een crème om op uw huid aan te brengen. Deze crèmes zijn erg populair, zeker als ze speciaal gemaakt zijn om pigmentvlekken te verwijderen. en andere huidvlekken. De crèmes worden ter plekke gebruikt en verdoezelen de verkleuring zodat de verkleuring en de crème het gebied er helderder uit kan laten zien.

Zodra de crème op de plek van de verkleuring zit, brengt de arts een laagje crème of gel aan. bovenop de room. Als u donkere pigmenten heeft, kan deze laag een oxidatiemiddel bevatten. De laag helpt het gebied lichter te worden. Zodra dit is aangebracht, blijft het ongeveer twee uur op de huid.

Deze crème houdt de crème in plaats van voor een periode van tijd en het beschermt de vlekken terugkomen. U moet gebruik maken van de room zoals aangegeven. Sommige mensen gebruiken liever een crème die bevat salicylzuur of zwavel te verwijderen van pigmenten als goed. Dit helpt om zich te ontdoen van alle van de pigmenten en helpen je puistjes verdwijnen sneller.

Als uw arts besluit dat uw pigmenten niet worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een slecht dieet of een gebrek aan blootstelling aan de zon, dan wilt u misschien iets gebruiken dat ze lichter maakt. Dit is misschien iets dat je in een discountwinkel hebt gevonden, maar als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, wil je misschien een bliksemlotion overwegen. Hierdoor zien je plekken er witter uit.

Als u een oplichtende lotion gebruikt, zult u merken dat er veel opties voor u beschikbaar zijn. U kunt kiezen tussen crèmes die worden aangebracht over een crème die bleekmiddelen bevat of u kunt crèmes kiezen die een retinoïde of retinol bevatten. dat maakt de kleur lichter. Een andere optie is om iets te kiezen dat een combinatie van beide heeft en van beide een lichtere uitstraling krijgt.

Als je pigment vlekken behandeld in West-Vlaanderen, is het belangrijk om te praten met uw arts over hoe u de resultaten krijgt die u wilt. U wilt iets vinden dat je vlekken lichter zonder een fortuin te besteden.

Wat zijn pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn onregelmatige donkere vlekken op de huid. Een pigmentvlek wordt door medici ook wel lentigo genoemd. De meest voorkomende vorm is een zonnevlek. Deze vlekken komen vooral voor op lichaamsdelen die vaak worden blootgesteld aan de zon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je gezicht of de rug van je handen. Zonnevlekken komen daarom veel voor bij mensen op middelbare leeftijd; des te ouder je bent, des te meer de huid is blootgesteld aan zonnestralen. Naast zonnevlekken zijn er ook andere vormen van pigmentvlekken, namelijk vitiligo, zwangerschapsmasker en aangeboren pigmentvlekken.

Onze laserbehandeling in West-Vlaanderen

Wanneer u pigmentvlekken wilt laten verwijderen kan een laser behandeling een oplossing bieden. De beste periode voor het verwijderen is het najaar, omdat u geen zongebruinde huid mag hebben tijdens de behandeling. In het algemeen zijn twee tot vier  behandelingen voldoende om pigmentvlekken te verwijderen. Bij ernstige pigmentatie kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.