Schoonheidssalon West-Vlaanderen gezocht? Esthetica is een professionele schoonheidsspecialiste, ze ontvangt je graag in haar salon. Bij haar bent u welkom voor schoonheidsbehandelingen voor het gelaat en lichaam.

Schoonheidssalon West-Vlaanderen- Esthetische non-chirurg kliniek

 

Schoonheidssalon West-VlaanderenCliënten uit West-Vlaanderen en ver daarbuiten worden door schoonheidsspecialiste naar volle tevredenheid geholpen. Onze behandelingen zijn van top tot teen, voor jong en oud. Persoonlijke aandacht en zichtbaar resultaat staan bij ons voor op. Alle gezonde werkzame producten en ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen om de resultaten na te streven. Ze heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen.

Gezicht en huidbehandelingen

Voor iedere behandeling maken wij een analyse van je huid. Jouw behandeling is daarom altijd op maat. Of het nu gaat om een basis- of uitgebreide behandeling maakt hierbij niet uit. Het resultaat is altijd een verbetering en stabilisering van je huid. En natuurlijk niet te vergeten: ontspanning van je lichaam.

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen die er voor zorgen dat je naar huis gaat met een goed verzorgde huid.

Schoonheidssalon West-Vlaanderen

 • Ultra modern computer diagnostiek van de huid.
 • Dermotherapie :verhoging kwaliteit van de huid.
 • Elastosis ,couperose
 • Rosacea
 • Pigmentvlekken -ouderdomsvlekken
 • Teleangiëctastieën  -kleine bloedvaten
 • Acne behandeling (jeugd en volwassen )
 • Verwijde poriën
 • Blefaroplastie (ingezakte ooglid)
 • Nasolabiale plooi (grove rimpels mond-neushoek)
 • Dubbel kin -hals
 • Tanden bleken
 • Body correctie
 • Cellulitis behandeling
 • Versteviging van het lichaam: borsten, buik, dijen, billen.
 • Keloid weefsel -wild vlees weg nemen
 • Tattoo en striae wegwerken
 • Kontrakt eczeem ,psoriasis, dermatitis
 • Detoxicatie en vitaliserende behandelingen
 • Aanpak van hirsutisme (definitieve haar verwijdering )
 • Haaruitval (alopecia)
 • Gewrichten pijn Spierpijn
 • Cryo lipolyse (definitieve verwijdering van de onderhuids vet)
 • Bovendien alle klassiek schoonheidsverzorgingen .

Ons doel en visie

Ladys only

Goed geïnformeerd klanten

Langdurig en doeltreffend resultaten

Correcte diagnostica en juiste aanpak

Correcte nabehandeling en opvolging

Inzicht in fysiologie en pathologie

Respect voor deontologie en privacy

Strikt hygiënisch verzorging

Combinatie van cosmetische producten en ultra modern toestellen Gegarandeerd resultaten.

Maak een afspraak

Interesse in één van onze schoonheidsbehandelingen. Contacteer Schoonheidssalon West-Vlaanderen, Kapellestraat 33, 9402 Meerbeke – 054/33.89.69 – 0488/073.075 – info@esthetica-ninove.be

Een Week van West-Vlaanderen

Er is veel te zeggen voor de schoonheid van België, met name wanneer je omringd door het in de Week van West-Vlaanderen. Van prachtige landschappen tot een sfeer die meer laid back dan je zou verwachten, België biedt voor ieder wat wils.

Het heeft enkele van de mooiste landschappen in de hele wereld. Hier vindt u enkele van de meest indrukwekkende rivieren, enkele van de meest prachtige velden, en een aantal van de meest fantastische steden. Het is gewoon geweldig dat een groot land als Frankrijk is in staat tot het produceren van zoveel schoonheid.

België is de thuisbasis van enkele van de mooiste art. Het land is de thuisbasis van vele van de werelden beroemde schilders, waaronder Remi Van Eyck en Pablo Picasso. U vindt hier ook een aantal van de grootste meesterwerken van meubels en architectuur uit alle hoeken van Europa. Van de grote kastelen van Vlaanderen aan de kleine steden en dorpen van Limburg en Wallonië. Het land is de thuisbasis van enkele van de beste musea en galeries in Europa.

Als je naar de Week van West-Vlaanderen reist, zul je zien waarom het zo belangrijk is om eropuit te gaan en te genieten van alles wat mogelijk is. Van wijnproeverijen en wijngaardtours tot wijnproeverijen. Een weekendje shoppen is een avontuur op zich.

Als je van het Europese continent houdt, dan is dit je kans om er even helemaal tussenuit te zijn. Je zult zien waarom zoveel mensen België elk jaar bezoeken. Hier ontdekt u de prachtige landschappen van de regio, de verbluffende geschiedenis en de cultuur van de mensen. Wat uw interesses ook zijn, u zult zonder problemen iets interessants vinden om te doen terwijl u hier bent.

Als je naar België, je bent echt van plan om uit te vinden over dit geweldige Europese natie. Je leert over de vele dorpen en steden die deel uitmaken van dit prachtige land. U zult ook kennis met het land als geheel en te zien hoe groot het werkelijk is.

Er zijn vele bezienswaardigheden die u kunt profiteren van de in de Week van West-Vlaanderen. U zult genieten van het mooie weer, de wijn, de kunst, de mensen en alles wat u zou verwachten van een week vakantie in Europa. Dus wat kan je meer vragen? Na een week van veel plezier, zult u niets meer, maar je eigen gedachten op de ervaring van het continent.

Een Week van West-Vlaanderen is een van de beste manieren om je voor te bereiden op je volgende reis naar Europa. Je zult iets unieks en spannends vinden, iets dat je nergens anders hebt kunnen vinden. Je zult de tijd van je leven hebben en België verlaten op een van de meest unieke manieren die je je kunt voorstellen.

De wijnproeverij tour is een van de meest populaire activiteiten van de Week van West-Vlaanderen. Je krijgt de kans om te proeven van enkele van ‘ s werelds beste wijnen. Er is iets voor iedereen, dus je zult zeker een geweldige tijd tijdens een bezoek aan de regio en het ontdekken van het beste van wat deze prachtige streek te bieden heeft.

Een Week van West-Vlaanderen is een ideale manier om klaar te zijn voor een avondje dansen in een van de vele clubs en bars verspreid over de stad. Hebt u veel plezier bij het uitproberen van nieuwe dansbewegingen, dansen voor uren op eind en gewoon genieten van de bezienswaardigheden en geluiden. Dit is een geweldige manier om plezier te hebben zonder zich zorgen te maken over het krijgen van naar het volgende hotel. nadat u uw vulling van dansen.

Je zult de Wine Tasting Tour erg interessant vinden, vooral als je een fervent wijnverzamelaar bent of als je gewoon geniet van de verschillende soorten wijnen die beschikbaar zijn. Je ziet het verschil in kwaliteit als je het verschil tussen een goede en een slechte wijn kunt proeven. Je zult zelfs zien hoe elke soort wijn anders wordt gemaakt dan de andere.

Als u nog nooit gereisd naar dit gebied van Europa, dan is het krijgen van een voorproefje van de lokale cultuur en het eten is een geweldige manier om een indruk te krijgen van de geschiedenis en de cultuur. Het krijgen van de tijd doorbrengen in de stad, een bezoek aan het prachtige landschap en de mensen leren kennen is een geweldig idee. Je kan niet alles op deze tour, maar je zal een veel beter beeld krijgen van de ervaring die je zal hebben in de toekomst.